9. 2. 2009.

Slipknot: U prodaji ulaznice za beogradski koncert


Od srede 11. februara u prodaji su ulaznice za koncert grupe Slipknot, koji će se održati 17. juna 2009. u Beogradskoj areni, koja je i organizator ovog događaja

Ulaznice iznose 2300, 2500 i 2800 dinara, i mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, IPS, Mamut Store. Na raspolaganju su i sajtovi www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.
Kupovina ulaznica Visa karticom, samo na blagajni Beogradske arene, omogućava dodatni popust od 5%! Bend će nastupiti u Beogradskoj areni u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi album "All Hope Is Gone". Slipknot je devetočlani američki metal bend iz Des Moinesa, Ajova. Sastav je osnovan 1995. godine a prepoznatljivi su po svom muzičkom izrazu koji je mešavina metala i schock rocka, ali i po karakterističnom imidžu budući da uvek nastupaju sa maskama. Album "All Hope Is Gone" je objavljen 20. avgusta 2008. godine i debitovao je na prvom mestu američke liste najprodavanijih albuma. Pored novog albuma članovi benda imaju nove maske i uniforme. Bend je do sada sedam puta bio nominovan za Grammy nagradu a njihovi album redovno dostižu milionske tiraže.

Нема коментара: