09.02.2009.

Selo gori: Uhapšena grupa 357


Na snimanju novih epizoda serije "Selo gori..." u mestu Rekovac policija uhapsila popularne repere, koji igraju dilere droge
Press

U mestu Rekovac kod Kragujevca nastavljeno je snimanje novih epizoda popularne TV serije "Selo gori, a baba se češlja". Dolazak Radašina, sina Dragana i njegove devojke Zorice privukao je pažnju i izveo na ulice veliki broj stanovnika ovog mesta.Tokom snimanja Rekovčani su u stopu pratili i posmatrali šta im to novo sprema Radoš Bajić. Posebnu pažnju tog 152. snimajućeg dana privuklo je "hapšenje" članova grupe "357", koji u seriji igraju dilere droge, a u "sinhronizovanoj akciji organa reda", pored Nikole Hadžinikolića i njegove ekipe, uhapšeni su i glumac Nenad Okanović i Olivera Lević (koji u seriji glume Dragana i Zoricu).
Ekipa najgledanije srpske serije provela je u Rekovcu dva dana. Prvog dana snimanja Radoš i ekipa usredsredili su se na pripremu i snimanje novih epizoda, a drugi dan je bio posvećen druženju brojnim obožavaocima, fotografisanju i deljenju autograma.
Grupa "357" na svom novom albumu "Najtraženiji" snimila je nedavno duetsku pesmu "Selo gori, a baba se češlja" s Nenadom Okanovićem, koji u seriji maestralno tumači lik sina Dragana.

Нема коментара: