7. 2. 2009.

AC/DC: U Beogradu 26.maja na stadionu Partizana


Australijski hard rok sastav AC/DC održaće koncert 26. maja na stadionu Partizana u Beogradu, potvrdila je promoterska kuća "Komuna"

Kako se navodi, za beogradski koncert AC/DC u okviru svetske "Black Ice" turneje povodom istoimenog novog albuma, prodaja ulaznica počinje 13. februara od 13.00 preko Biletservisa, i u prodavnicama IPS-a i Mamuta, po cenama od 3.900 do 11.000 dinara.
"Fanovi karte mogu rezervisati putem sajta www.eventim-yu.com od petka 6. februara. Zbog velikog interesovanja za veliki rok spektakl u celom svetu, organizatori su odlučili da prodaja karata bude ograničena na četiri karte po osobi", saopštila je "Komuna".
Koncert počinje na stadionu Partizana u 18.00.

U "Komuni" je ranije agenciji Beta rečeno da je za koncert odabran Partizanov stadion, jer je procenjeno da bi izgradnja tunela za unos opreme na stadion Crvene zvezde bila previše zahtevan projekat.
AC/DC trenutno promovišu novi album "Black Ice" (2008), koji je uprkos velikoj krizi diskografske industrije postao bestseler - u novembru je, samo dve nedelje nakon objavljivanja, prodat u više od milion primeraka, a u međuvremenu je ta cifra upetostručena.

"Komuna" je predlagala da beogradski koncert bude na Hipodromu ili na Ušću, ali je menadžment AC/DC - koji je u decembru bio u Beogradu -rekao da australijski hard rokeri insistiraju na stadionskim svirkama.

Нема коментара: