8. 12. 2008.

EXIT 09: Springsteen, Zeppelin, Cure i Radiohead...

Iako je vest potpuno neslužbena, beogradski Press – koji je do sada nekoliko puta dobro naslućivao – objavljuje da su organizatori Exita započeli pregovore s menadžmentom Springsteena

Exitovci su to indirektno otkrili novinaru Pressa, koji tvrdi da su u igri i Led Zeppelin, The Cure i Radiohead.
- Zasad je rano da se govori o imenima mogućih izvođača, ali mi sada već gledamo ko je na turnejama sledeće godine i ko bi mogao da se uklopi u naš program. Nažalost, ne mogu direktno da potvrdim da je Springsteen među izvođačima na sledećem Exitu, zato što bi to bilo kršenje poslovne etike i narušavanje toka pregovora sa menadžmentom, jer je običaj da se imena izvođača ne otkrivaju pre potpisivanja ugovora, izjavio je neimenovani izvor za beogradski magazin Press.

Inače, već smo objavili da se možete uključiti u anketu na portalu Exitfest.org, u kojoj publika predlaže svoje favorite. Za sada najveći broj glasova ima Depeche Mode, bez obzira što su već zakazani njihovi koncerti u Zagrebu i Beogradu u petom mesecu iduće godine.

Jubilarni 10. Exit održaće se od 9. do 12. 7. 2009. i nakon što je u petak počela prodaja ulaznica putem interneta, od danas (8. 12.) mogu se kupiti i na uobičajenim prodajnim mestima u Hrvatskoj. Prva cena za komplet iznosi 421 kunu, a kada se rasprodaju, cena raste na 492 kune, dok će neposredno pred održavanje Exita iznositi 792 kune.

Нема коментара: