19. 12. 2008.

Marčelo: Užasno lična ploča


Marčelo je juče u beogradskom Movie baru novinarima predstavio novi album "Treća strana medalje" (Multimedia Records), na kom se nalazi 15 pesama, među kojima je singl "Ponos"
Izvor: PopBoks

Marčelo kaže da se ovim albumom malo odvojio od žanrovskih granica hip-hopa, što je bendu dalo više prostora.
Njegovu Filter Crew ekipu na ovom albumu čine Nensi, Ministar Lingvista, Smajli, DJ Raid i Sky Wikler.
Na pitanje zašto je za prvi singl izabrao baš Ponos, Marčelo je za Popboks rekao da je želeo da prva pesma bude nešto što je odmah jasno.
- Ima pesama koje možda više vrede jer su kompleksnije, međutim, da bi neko poželeo da uopšte dođe do tog dela ploče, ja volim da napravim i nekoliko pesama koje neće biti niti manje iskrene niti izlet u komercijalu niti bilo šta tako, nego naprosto jasnije. Da se ljudi ne bi pitali: Šta je ovaj uopšte rekao?... Mislim da je Ponos takva pesma i ja je lično jako volim zato što je to moj mali povratak potpuno ličnim pesmama koje su više odlika prvog albuma, a na Puzzle Shocku ih namerno uopšte nije bilo. Sad mi se sviđa ta razlika u perspektivi nekog ko je tada imao 18 godina, a sada ima 25, i iskren je i u jednom i u drugom slučaju, kaže Marčelo.
- Treća strana medalje jeste užasno lična ploča, čak i kroz te storytelling pesme, gde imaš junake koje si izmislio i priču koja je fikcija, ali itekako postoji način da budeš ličan. Samo, to jednom delu publike izgleda nije jasno, jer misle da si iskren samo kada pričaš o životnom trashu ili se skineš go.

Нема коментара: