19. 12. 2008.

Šerbedžija u Sava Centru


Poznati glumac Rade Šerbedžija održaće prednovogodišnji koncert pod nazivom "Imam pjesmu za tebe" 30. decembra u Centru "Sava", najavljeno je na konferenciji za novinare

Šerbedžija je obećao koncert u trajanju od dva sata koji će biti "drugačiji od prethodnih nastupa, u odličnom akustičnom prostoru Centra 'Sava', u pratnji samo gitare i čela".
Pored stanovnika glavnog grada, i Novosađani će moći da prisustvuju Šerbedzijinom nastupu, 29. decembra u Novom Sadu, za koji se, zbog velikog interesovanja publike, planira i predkoncert s početkom u 18 časova.
Govoreći o svojoj muzici koju će predstaviti ovim koncertima, Šerbedzija ju je opisao kao "nostalgičan zvuk iz bivšeg života" i rekao da se na novom albumu "Imam pjesmu za teba" nalaze ličke, makedonske i ciganske pesme, kao i obrade pesama Arsena Dedića.
Album je izdao "Croatia records", a pesme su nastale iz "druženja" s gitaristom Miroslavom Tadićem.
Velikan filmskog platna je dodao da će na koncertu možda gostovati njegov prijatelj Đorđe Balašević, u čijem je filmu, snimljenom po poznatoj pesmi "Priča o Vasi Ladačkom", nosilac glavne uloge.
Šerbedzija je najavio atmosferu koja će biti na beogradskom koncertu, izvevši numeru posvećenu svojoj dvanaestogodišnjoj kćeri Milici.

Нема коментара: