19. 12. 2008.

IL Divo: Promotivna cena ulaznica za beogradski koncert


Popularna grupa Il Divo održaće koncert 26. marta 2009. godine u Beogradskoj areni, koja je i organizator ovog događaja. Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika Arena Beograd omogući će promotivnu prazničnu cenu karata, sa popustom koji će važiti do 25. januara 2009, pri čemu su ovo najpovoljnije ulaznice u Evropi za koncert IL Divo

Promotivne ulaznice iznose 2400, 4400, 5700, 7800 i 9100 dinara, i mogu se nabaviti od ponedeljka 22. decembra na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, IPS, Mamut Store.
Na raspolaganju su i sajtovi www.arenabeograd.com i www.tickets.rs . Cena ulaznica će se menjati posle 25.01. Godine 2004. četvorica sjajnih pevača izdvojila su se od ostalih poznatih svetskih imena i stvorila potpuno novi muzički žanr, unoseći operu u svet popularne muzike. Danas su „Il Divo“ jedna od najuspešnijih grupa u svetu sa preko 22 miliona prodatih albuma, a planovi za veliku turneju 2009. koja promoviše njihov peti album „The Promise“, potvrđeni su. Album, koji je izašao 10. novembra (u Americi 18. novembra) osvanuo je na prvom mestu u Britaniji i Holandiji, na drugom mestu u Irskoj, i šestom u Australiji. Prodaja karata za „Veče sa Il Divom“ potvrđuje ovaj trend rasprodatim koncertima i novim terminima zakazanim u Dablinu i Roterdamu. Od kad su se okupili 2004. članovi grupe Il Divo: Dejvid Miler, Karlos Marin, Urs Buler i Sebastien Izambard održali su dve rasprodate turneje, nastupivši pred više od 1,5 milion obožavalaca u 30 zemalja. Turneja 2009. pod nazivom „Veče sa Il Divom“ počinje 21. februara u Mančesteru, a sledi još sedam nastupa u Britaniji, pa koncerti u Irskoj, Holandiji, Danskoj, Norveškoj, Švedskoj, Finskoj, Nemačkoj, Italiji, Austriji, Srbiji, Sloveniji, Belgiji, Španiji, Portugaliji, Švajcarskoj i Francuskoj. Zatim se seli u Severnu Ameriku i svoj put preko svih kontinenata završava u Australiji, Japanu i Jugoistočnoj Aziji. Ovaj novi nastup sa vrhunskom scenografijom postavio je koreograf Vilijam Bejker (saradnik Kajli Minoug), dok je garderobu kreirao Đorđo Armani. Na koncertu će se naći numere sa njihovih pet albuma i nekoliko novih pesama. Cele večeri na sceni je samo ’’Il Divo’’, sa oko 90 minuta nastupa i pauzom od 20 minuta, bez predgrupe.

Нема коментара: