28. 12. 2008.

Brega kupuje vilu na Majorki


Svetski priznat muzičar Goran Bregović ima interesantan hobi. Naime, kako stvari stoje, Bregu očigledno fasciniraju nekretnine, pa je rešio da svojoj bogatoj zbirci pridoda još jednu...
Autor: B. Petrović/Alo

I to ni manje ni više nego na Majorki u Španiji, istom mestu gde je i srpska teniserka Ana Ivanović nedavno kupila kuću.

Kako je pomenuta vila ipak košta više nego što trenutno muzičar ima na računu, njegova okolina počela je da nagađa kako će je otplatiti. Pominje se čak mogućnost da Bregović proda svoju velelepnu vilu na Senjaku, u kojoj boravi kada je u Beogradu. Međutim, kako tvrde Goranovi pravi prijatelji, on nikada ne bi prodao tu kuću, što i nije previše čudno ako se zna da je izdaje za 5.000 evra mesečno.
Želeći da proverimo ovu vest, kontaktirali smo Breginog menadžera Raku Marića koji nam je objasnio da nije upućen u njegove poslove mimo onih koji se tiču muzike. Na broj muzičke zvezde niko se nije javio, pa smo ostali uskraćeni za bilo kakav komentar.
Osim velikog broja nekretnina u Beogradu, prema nepotvrđenim pričama, Brega ima kuću u Perastu, stan u Parizu, stan u Sarajevu, vikendicu na Jahorini i luksuznu vilu od 550 kvadrata u Zagrebu.

Нема коментара: