17. 8. 2008.

Novi video barona Massima Savića za pesmu "Indija"

Reč je o pesmi koja najavljuje novi Massimov studijski album "Sunce se ponovo rađa" koji će se naći u prodaji sredinom septembra. Pesma kroz celi niz muzičkih asocijacija inducira Indiju, pa se zbog toga u video spotu pojavljuje i Lalita s Mauricijusa, koja je za ovu priliku obukla tradicionalni sari i postala Indijka

Snimanje video spota održano je na više lokacija, od teatra "Exit", u kojem su snimane studijske scene, preko Jarunskog jezera, sve do leta balonom iznad Zagorja.
Reditelj video spota je slavni Radislav Jovanov-Gonzo."Indija“ je kompozicija koju je, uz Massimovu suprugu Eni Kondić, napisao poznati slovenački kantautor Jan Plestenjak, i ujedno, ovo je njegova prva saradnja sa Massimom.
Gonzo i Massimo su za potrebe snimanja spota poleteli balonom iznad pitoresknih zagorskih bregova i postali baroni. Naime, prema starom francuskom zakonu, ko god je poletio balonom postao je baron mesta gde je balon sleteo.
Tako su Gonzo i Massimo postali baroni od Grabrovca. Prilikom sletanja dočekani su uz šampanjac, a nakon obrednog klečanja uručene su im i povelje o uspešnom letu i pripadajućoj baronskoj tituli.

Нема коментара: