14. 3. 2014.

Jonathan: »Maggie« - ulaznica za svetsku slavu (VIDEO)

Rock grupa Jonathan novo je ime na regionalnoj muzičkoj sceni, ali ljudi u njemu su itekako poznate face


Vokal Zoran Badurina stiže iz nekadašnjih Saliona, bubnjar Branko Kovačić ima više od decenije staža u Letu 3, ritam-motor benda je Mlat, bivši »gruver« Saliona, gitarista Darko Petković i basista Nikica Jurjević deo su riječke punk legende, kultnih Pasa, dok je Tomislav Radinović poznat kao gitarista Mandrila.

Iako postoji od 2011. godine, riječki bend u kojem deluju petorica iskusnih majstora lokalne scene tek je krajem prošle godine široj javnosti predstavio plodove svog dosadašnjeg rada. Iza njih je EP »Jonathan« koji sadrži četiri pesme: »Maggie«, »Mama I'm Ready«, »School« i »Pictures«.

Nova riječka »supergrupa« debitantskim je materijalom oduševila i slušaoce i kritičare koji su ga na izmaku 2013. svrstali među najbolja ostvarenja u 2013. godini.

Pre mesec dana konačno se na video kanalima pojavio i njihov premijerni video rad za pesmu »Maggie« u saradnji sa snimateljem Danijelom Bakotićem, čudovišnu pohvalu radosti i života koja će ih sigurno na prvu izbaciti makar u vrh regionalnih lista, a za kasnije ćemo uskoro videti. 

  

Нема коментара: