20. 9. 2013.

Sweeper: „Anamneza“ (free download)

Nakon pet godina od poslednjeg albuma „Duhovi u sobi“, čuveni kruševački pop pank bend Sweeper se vraća, svežiji nego ikad i to pravo sa prestižnih regionalnih MTV stranica

Novi EP grupe Sweeper, izdanje „Anamneza“, predstavlja 5 novih, modernih i ultra energičnih pesama koje će vas probuditi i pokrenuti. Zvuk benda je evoluirao iz tradicionalnog punk rocka, u modernu fuziju punka i metala, sa prepoznatljivim „catchy“ vokalima koji karakterišu bend od prvih izdanja do danas.

Pet godina je prošlo, bend je odrastao i sazreo, pa su osim muzike i tekstovi znatno jači i govore o socijalnim i emotivnim problemima mladih ljudi. Sweeper su pre odlaska na odmor bili jedan od koncertno najaktivnijih bendova u zemlji, što će nastaviti u okviru promocije novog izdanja.

Očekujte ih uskoro i u svom gradu, a do tada uživajte u novom EP-ju, od petka, 20. septembra ekskluzivno na regionalnim MTV sajtovima – Sweeper i „Anamneza“!

Deo novog materijala Sweepera možete čuti već u utorak,  u prvom nastavku novog Alter Rock Ego serijala sa talasa Radio Kruševca, između 20 i 22 sata.

Нема коментара: