30. 8. 2013.

Paul McCartney: "New" (audio)

Bivši član Beatlesa, Sir Paul McCartney objavio je na You Tubeu novi singl "New" , kao najavu svog novog albuma, prvog od 2007. godine

Novi album, koji će se isto zvati "New", izaći će u oktobru. Na njemu će se naći 12 pesama, a producenti su Paul Epworth, koji je radio sa Adele, i Mark Ronson, koji je producirao albume za Amy Winehouse, Lady Gagu i Lilly Allen.

Da je Paul McCartney za producenta svog novog albuma odlučio da angažuje Marka Ronsona javljeno je još sredinom prošle godine. Muzičari su se upoznali 2011. godine na venčanju McCartneya i Nancy Shevell. Neimenovani izvor je za Sunday Mirror rekao: "Prošlu nedelju proveli su u studiju i počeli da istražuju što bi zajedno mogli da naprave. Svi su oduševljeni su idejom o Markovoj saradnji sa Paulom."

Drugi producenti sa kojima je McCartney sarađivao na ovom albumu su Ethan Johns (Ryan Adams, Kings of Leon), kao i Giles Martin, sin Georgea Martina koji je producirao većinu ploča Beatlesa.

McCartneyev poslednji album je "Kisses on the Bottom", kolekcija obrada tradicionalnih pesama i jazz standarda, objavljen prošle godine, a poslednje regularno izdanje je album "Memory Almost Full" iz 2007.

Нема коментара: