17. 5. 2013.

The Hustlers: Pola veka kasnije otkrili da im bubnjar nije umro

 
Rock bend The Hustlers se razišao 1965. godine, izgubili su svaki kontakt, a sada, gotovo 50 godina kasnije ponovo sviraju zajedno nakon što su otkrili da njihov bubnjar nije mrtav

Sve je to iza njih i ovaj najstariji britanski bend će održati koncert iako su svi članovi već u poznim godinama života.
Grupa je osnovana u Brightonu 1960. godine, pet godina su svirali po omladinskim klubovima, a potom je svako otišao na svoju stranu. Grupa ima pet članova, glavnog pevača Tonyja Burchella (72), gitaristu Barryja Gillama (73), basiste Richarda Pearcea (69) i Petea Drescha (70) i bubnjara Kena Whitea (67).

Tokom godina ova petorica prijatelja su izgubili kontakt, a kada je pevač Burchell slavio svoj 50. rođendan pokušao je da stupi u kontakt s njima preko radiostanice u Birgtonu.
Tada je neko od slušalaca pozvao radiostanicu i tvrdio da je bubnjar preminuo. Međutim, 22 godine kasnije članovi benda su pronašli jedni druge na internet stranici koja govori o bendovima iz '60-ih u gradu u kojem su i oni svirali. Upravo tu su i otkrili da bubnjar nije umro.

Članovi benda su presrećni što su se ponovo sreli i što će zajedno da sviraju, prenose britanski mediji.

Нема коментара: