09.05.2013.

SpotDepo: Svi spotovi na jednom mjestu

U ponedjeljak 6.5. je službeno u život krenuo portal www.SpotDepo.hr sa željom da postane portal na kojem ce se naći svi domaći spotovi na jednom mjestu. Dakako, ne odjednom već s vremenom
Izvor: SoundGuardian

Zahvaljujući internetu, a ponajprije YouTubu, muzika se danas gotovo jednako gleda koliko i sluša pa niti ne čudi da je produkcija glazbenih video spotova u Hrvatskoj danas bogatija nego ikada. Gotovo da se tjedno pojavi deset novih spotova.

Upravo zbog toga razloga, a u suradnji sa Cedeterijom pokrenut je portal www.SpotDepo.hr. Svakako valja naglasiti da je Cedeterija.com u ovom trenutku najveći hrvatski ali i regionalni digitalni online servis za prodaju glazbe u Hrvatskoj putem interneta, koji je također nedavno doživio velike promjene. Od nedavno nudi najveći izbor domaćih pjesama na prodaju preko svojih stranica, a na kojem možete bez ikakvih problema kupiti i neke od najvećih inozemnih hitova u Mp3 formatu.
Što se samog sadržaja portala tiče, osim planiranih čestih premijera domaćih spotova (tri puta tjedno), te top ljestvice Top 30, SpotDepo.hr nudi svakome da putem sms-a da svoj glas najboljem spotu, te istovremeno postaje potencijalni dobitnik neke od nagrada koje SpotDepo.hr nudi na svojim stranicama. Nagrade koje će se svakih sedam dana nadopunjavati a vrlo vjerojatno i biti sve vrednije i vrednije.

Ne želeći raditi nikakvu razliku među žanrovima kao ni između etabliranih izvođača sa dugogodišnjom karijerom i nizom albuma iza sebe i novih, mladih muzičara čije vrijeme tek dolazi, putem aplikacije 'Prijavi spot' SpotDepo.hr nudi mogućnost da baš svatko može prijaviti svoj spot. Kako za premijeru tako i za automatski ulazak na top ljestvicu Top 30 ili samo u bazu domaćih spotova. Uspon na top ljestvici i prestižna pozicija, ovisit ce isključivo o broju dobivenih glasova (sms-ova).

Službena promocija portala SpotDepo.hr održat ce se u Opatiji u petak 10. 5., dan prije održavanja Porina i to pod naslovom 'Cedeterija + SpotDepo.hr – Porinuće'. Pozivam vas sve

na press konferenciju koja ce se održati tog petka u 19:30 Villi Angiolini nakon čega se selimo preko puta u Lounge Bar Monokini (Maršala Tita 96) na prigodni party.

Нема коментара: