20. 4. 2013.

Supernatural: Sve je spremno

Sedmi "Supernatural" festival biće održan 21. aprila u "Supernatural parku" na Adi Huji u Beogradu od 12 do 20 časova, a organizatori najavljuju kvalitetan muzički, ekološki i edukativni program
Izvor: Tanjug

Festival počinje dečijim programom u kome učestvuju Hor "Čarolija", Minja Subota i Dobrica Erić, slede nastupi di-džejeva Filipa i Havijera Rejesa, kao i grupa ZAA, Kanda Kodža i Nebojša i Block Out.

Biće organizovane panel diskusije na teme "Revitalizacija eko sistema Ade Huje" i "Eko turizam na Dunavu", predstavljen međunarodni filmski festival "Kinookus".
Posetioci će moći da se upoznaju sa vodećim ekološkim organizacijama i projektima kroz program "Greeen Community", na Zelenoj pijaci biće priređena prezentacija i degustacija autentičnih i organiskih proizvoda Srbije, a u Plasteniku izložba cveća, začinskog i lekovitog bilja, kao i javni čas hortikulture.

Uz eksperte iz Lige ornitologa Srbije, na Osmatračnici svi zainteresovani imaće priliku da posmatraju ptice Dunava.

Svi koji ponesu garderobu, koja im više nije potrebna, moći će na festival da uđu besplatno, a prikupljena odeća biće donirana Crvenom krstu Beograda. Za ostale ulaznica košta 400 dinara, dok je ulazak za roditelje sa decom slobodan.

Turistička organizacija Beograda obezbedila je autobus koji će sve posetioce na svakih pola sata prevoziti od Višnjičkog bulevara do ulaza na festival.

Нема коментара: