24. 4. 2013.

Rammstein: Za Arenu spremaju vatrene komete, rakete i goruće žičane zavese

Nemačka grupa Rammstein doputovaće u Beograd na dan koncerta u Kombank areni (28. april)
Izvor: PopBoks

Opremu Rammsteina dovešće u Beograd 21 šleper i sedam autobusa. Nemci će u Kombank areni imati veliku binu koja će se sastojati iz četiri dela. Rammstein su se i ovog puta nameračili da uslovno rečeno zapale Arenu, pa tako spremaju mnoge specijalne efekte među koje spadaju takozvane vatrene komete, goruća žičana zavesa, plamene prskalice, srebrne i crvene rakete...

Rammstein su tražili da u Kombank areni imaju četiri prostorije za bend, jednu svlačionicu za kostime i sobu za afterparty. Odabrani fanovi će propusnice za afterparty dobijati tokom koncerta. Za ove prostorije Rammstein nisu tražili posebne uslove osim da budu "jedostavne i sa ukusom nameštene". Članovi benda su još tražili i da im pre koncerta bude na raspolaganju instruktor joge.

Pre Rammsteina nastupiće DJ Joe Letz iz grupe Combichrist, koja su inače na prošloj turneji nemačkog benda nastupali kao pregrupa.

Pogledajte ispod set listu koju su Rammstein izveli na koncertu u Barseloni, a za koju se pretpostavlja da bi mogla da bude slična i na beogradskom koncertu:

    Ich tu dir weh
    Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?
    Keine Lust
    Sehnsucht
    Asche zu Asche
    Feuer frei!
    Wiener Blut
    Mein Teil
    Mein Herz brennt (Piano Version)
    Benzin
    Du riechst so gut
    Links 2-3-4
    Du hast
    Bück dich
    (Rammstein-Intro)
    Ohne dich
    Sonne
    Ich will
    Pussy

Нема коментара: