19. 2. 2012.

Ozi Ozborn: Menja Black Sabbath u Beogradu

Koncert grupe Black Sabbath u Beogradu, koji je planiran za 28. jun, otkazan je zbog bolesti Tonija Ajomija, a u istom terminu nastupiće grupa Ozzy Osbourne & Friends, saopštila je Avalon produkcija
Izvor: Tanjug

"Zbog više sile i bolesti Tonija Ajomija, kome želimo brz oporavak, grupa Blek Sabat je prinuđena da otkaže sve nastupe ovog leta osim britanskog Donington festivala na kojem će Ajomi i pored hemo-terapije nastupiti. Umesto Blek Sabat u svim predviđenim terminima i gradovima na evropskoj turneji nastupiće Ozi Ozborn end frends", precizira se u saopštenju.
Avalon produkcija je u dogovoru sa menadžmentom Ozija Ozborna 28. jun pretvorila u ''Ozi Ozborn end frends'' festival sa listom izvođača koja će biti objavljena 22. februara. Za sada se zna da će na Ušću svirati originalni basista Blek Sabata Gizer Batler i gitarista grupe Black Label Society Zak Vajd, koji je i dugogodišnji gitarista i saradnik Ozborna.

Kupcima ulaznica za koncert Black Sabbath kojima se ne bude svidela lista izvođača, Avalon produkcija će omogućiti povraćaj novca od 27. februara.

Нема коментара: