19. 2. 2012.

Guns N’ Roses: Konačno ponovo zajedno

Svi članovi originalne postave grupe Guns N' Roses okupiće se u aprilu u Klivlendu, prilikom „ulaska“ u Rokenrol kuću slavnih
Izvor: B92

- Znam da će svi članovi benda biti tamo. Ja ću u tu priču da uletim sa pozitivnim stavom, bistrom glavom i zahvalnim srcem, kazao je klavijaturista Dizzy Reed magazinu „Billboard“.

Međutim, još uvek nije saopšteno da li će muzičari, osim pojavljivanjem, počastiti prisutne i nastupom. - Ne znam tačno šta će se desiti, priznao je Reed dodajući da će se sigurno svi združiti i da će sve proći veoma dobro.
Najduže „radno iskustvo“ u bendu ima pevač Axl Rose, a odmah za njim je Reed. Bend Guns N' Roses nekoliko je puta menjao sastav muzičara, a osim pomenute dvojice, originalnu postavu čine i basista Duff McKagan, bubnjar Steven Adler i gitarista Slash ali i gitarista Izzy Stradlin koji je bend napustio već 1991. godine.


Najveća prašina digla se oko odlaska Slasha koji je bend napustio 1996. godine i od tada nije razgovarao sa glavnim pevačem. I Rose i Slash često su u medijima komentarisali moguće okupljanje, uvek tvrdeći da je za zajednički nastup potrebno izvinjenje onog drugo.

Sastav Guns ’N’ Roses nastupio je pretprošlog septembra u Beogradskoj areni, u okviru turneje na kojoj su promovisali tada aktuelni album „Chinese Democracy“.

Нема коментара: