31. 1. 2012.

Videospotovi za pamćenje: Ove "lažne" pevače vredi gledati

Otvaranje usta dok neko drugi peva Milli Vanilli doveli su gotovo do savršenstva, dok ih nisu, na njihovu sramotu, otkrili, ali u ovim spotovima to je deo dobro režirane predstave
Izvor: Hot.hr

Videti Macaulayja Culkina kako "repuje" u spotu Michaela Jacksona ili Roberta Downeyja Jr. kojem iz usta izlazi glas Eltona Johna jednostavno je predobro. Tako misle i na stranici spinner.com, na kojoj su složili 11 najboljih "lažnih" nastupa u videospotovima.
Uživajte!

11. I Want Love - Elton John

Nakon što se vratio s odvikavanja, Robert Downey Jr. odglumio je da peva stvar Eltona Johna toliko dobro da se pevač još jednom odlučio na ovakav angažman u spotu za "This Train Don't Stop". Da se ne bi ponavljao, ovog puta angažirao je Justina Timberlakea.


10. Uncharted - Sara Bareilles

Kantautorka Sara Bareilles u svom spotu dala je priliku kolegama Pharellu, Benu Foldsu, Adamu Levineu, Lauri Jansen te Tegan i Sari da otvaraju usta.



9. Cry - Gayngs


Pri obradi pesme benda Godley and Creme, grupa Cry snimila je pravo malo remek-delo.



8. Black or White - Michael Jackson

Istina, Michael Jackson sam je otpevao svoj deo, no tada još preslatki Macaulay Culkin zaslužio je mesto na ovoj listi svojim "repovanjem".



7. Freedom! '90 - George Michael

U klasiku iz 90-ih godina, koji je režirao David Fincher (Klub boraca, Društvena mreža), Michaelov megahit "pevaju" i supermodeli, poput Naomi Campbell te Cindy Crawford.



6. Keep Fishin' - Weezer

U spotu američke alternativne grupe Weezer "gostuje" manje zgodan, ali puno urnebesniji Kermit.



5. 7 Things - Miley Cyrus

I teen pop-pevačica našla se na listi zbog spota u kojem se pojavljuje prava vojska devojaka koje "pevaju" njen hit.



4. Blue Blood - Foals

Obožavaoci grupe Foals znaju da su svi njihovi spotovi posebni, no ovaj klinac jednostavno rastura.



3. Sky's the Limit - The Notorious B.I.G.

U spotu objavljenom nakon smrti slavnog repera, koji je režirao Spike Jonze, pojavljuju se uverljivi dvojnici B.I.G.-a koji i "pevaju" njegove stihove.



2. Talk About the Blues - Jon Spencer Blues Explosion


Bend je u spotu iz 1999. svoja mesta prepustio Winoni Ryder, Giovanniju Ribisiju i Johnu C. Reillyju.



1. Can't Tell Me Nothing - Kanye West

Slavni reper je 2007. na svojoj službenoj stranici razveselio fanove objavivši alternativni, niskobudžetni spot za pesmu Can't Tell Me Nothing, u kojem njegove bombastične stihove "repuju" Zach Galifianakis i Will Oldham, i to dok voze traktor.

Нема коментара: