2. 7. 2009.

Majkl Džekson: Snimak poslednje probe /video/

Snimak poslednje probe Majkla Džeksona za niz od 50 koncerata u londonskoj "O2 areni" emitovan je ekskluizivno na televiziji CNN, u dogovoru sa promoterskom kompanijom AEG
Blic online

Video u trajanju od jednog i po minuta snimljen je u Stejpls centru u Los Anđelesu 23. juna, dva dana pre Džeksonove smrti. Na njemu se vidi kako kralj popa pun energije izvodi pesmu "They Don't Care About Us" uz podršku muzičara i plesača.
Majkl Džekson je te večeri vežbao za svoje nastupe oko 90 minuta, skoro do ponoći, posle čega je ostao još malo sa ekipom, kojoj je uz osmeh rekao da je srećan onim što su postigli.

Džeksonov prijatelj Uri Geler je rekao da je ovaj snimak još jedan razlog da se postavi "veliko pitanje" šta je dovelo do dramatične smrti kralja popa.
"Pitanje je: Šta se desilo od tog trenutka, pa do dana kada je on preminuo? Prema onome što sam ja video, on je izgledao kao da je u formi, smejao se, bio je srećan. Šta se dogodilo? To je veliko pitanje", rekao je Geler, prenosi "Skaj".

Da je kralj popa bio pun energije potvrdio je i fotograf Kevin Mazur autor sada već čuvenih fotografija sa poslednjih Džeksonovih proba.
"On je izgledao kao da se vratio u najbolje dane, bio je pun energije. Kada bi izašao na scenu, prosto bi hipnotisao sve prisutne", rekao je Mazur i dodao da zbog toga niko nije mogao da predvidi da će Džekson umreti.

U Stejlps centru će biti održan i memorijalni skup u čast Majkla Džeksona, pripreme već traju, a gradske vlasti u Los Anđelesu očekuju više od 750.000 fanova koji će želeti da prisustvuju ceremoniji.


Нема коментара: