29. 1. 2012.

Noel Gallagher: Biću opet samo gitarista

Noel Gallagher je nagovestio da bi mogao odustati od uloge frontmena u svom solo projektu i postati samo gitarista: - Mislio sam da mi se nimalo neće svideti da budem frontmen i da će ljudi više očekivati. Koliko god mi nedostajalo to da budem u bendu kao što je bio Oasis, kompromis bi bio prevelik. Možda ću biti jednog dana opet samo gitarista u bendu

Noel otkriva da ga je zapravo supruga Sara MacDonald ohrabrivala da krene u solo karijeru: - Imao sam puno vremena da razmišljam o tome što da radim i isprva sam mislio da neću raditi ništa. I bilo je fenomenalno - sve dok me tadašnja devojka, sadašnja supruga, nakon 11 meseci nije upitala čime mislim da se bavim. Rekao sam da bih možda mogao da da snimim album, a ona je predložila da počnem već sledećeg dana. Eto kakve su žene! Ili prigovaraju "Nikad nisi tu!" ili se žale "Po cele dane si tu i ništa ne radiš!".

23. januara je objavljeno da je Noel Gallagher ovogodišnji dobitnik nagrade Godlike Genius. Svečana dodela nagrada zakazana je za 29. februar u čuvenom londonskom klubu i pozorištu Brixton Academy. Povodom nagrade, Gallagher je izjavio: - Zahvalio bih se NME-u na ovako velikoj nagradi. O ovome sam sanjao otkako sam navršio 43 godine. Prihvatam da jesam genije, poput samog Boga.

Нема коментара: