29. 1. 2012.

Alen Islamović: Ponovo okupljanje "Dugmeta" biće najsočniji deo

Alen Islamović se vratio sa skijanja na francuskim Alpima gde je sa suprugom i ćerkama proveo deset dana i na visini od 3.600 metara završio autobiografsku knjigu „Moje doline sećanja”
Izvor: Blic

- Imali smo odlično društvo na skijanju. U velikom petosobnom apartmanu u centru mesta „Les 2 Alpes” smestili smo se sa još tri porodice. Svi naši prijatelji su odlični skijaši, tako da niko ne zaostaje po stazama niti se gubi. Večeri smo provodili igrajući karte, uz vrhunska francuska vina i sireve, a iz našeg apartmana se često širio miris dobrog pasulja na bihaćkom suvom mesu - živopisno priča Alen.
On je, kasno noću, dok svi spavaju završavao svoju knjigu u kojoj ima mnogo neispričanih i šokantnih priča iz peroda kada je pevao u „Bijelom dugmetu“.

- Knjiga priča priču od samog početka kad sam naučio prve akorde na gitari i imao svoj prvi bend u Bihaću, pa preko dolaska u Sarajevo sa „Divljim jagodama”, rada u „Bjelom dugmetu”, u „Četiri asa”. Obuhvata i moju solističku karijeru, ponovno okupljanje „Dugmeta” 2005. godine sa sva tri pevača, što će biti poslastica knjige - priča Alen.

Po povratku sa skijanja, Islamović je u Zagrebu prionuo na posao. Trenutno montira spot koji je snimio sa Sanjom Doležal za njihovu duetsku pesmu „Obećaj mi”.

- Sanja i njen suprug su odlična raja za druženje, tako da nas je još više povezala ova pesma. U februaru i martu ćemo održati nekoliko zajedničkih koncerata.

Нема коментара: