30. 1. 2012.

The Big Snow: Popust za festival na Kopaoniku do kraja januara

Muzički festival The Big Snow održaće se na Kopaoniku od 23. do 30. marta. Tokom sedam dana, kako su organizatori najavili, nastupaće preko sto svetskih i regionalnih izvođača urbane muzike, koji će biti raspoređeni na deset bina

Za sada je poznato da će Kopaonik posetiti Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, Freestylers, Modestep, Judge Jules, Eddy Tample Morris i Micky Slim, dok će od izvođača iz regiona nastupati Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitchme, Deca loših muzičara, Eyesburn, Vrooom i mnogi drugi. Pored noćne zabave najavljene su dnevne apre-ski žurke, te atraktivan sportski program u kome će učestvovati svetski ski i snoubord takmičari i rekreativci.
Smeštaj u samom turističkom centru (Konaci i Jat apartmani) tokom ove manifestacije i ulaznica za nastupe do 31. januara moći će da se kupe po promotivnoj ceni od 99 eura.

Posetiocima, po rečima organizatora, biće obezbeđen šestodnevni ski-pas po ceni od 39 eura, a ukoliko sneg bude zakazao, u pripravnosti je veštački.

The Big Snow festival je pre dve godine pokrenula svetska Turistička agencija “Thomas Cook”, a ove godine se organizaciji priključuje i Exit tim uz podršku Vlade Srbije i MK Mountain Resorta.

Sve dodatne informacije o festivalu, programu i smeštaju mogu se naći na veb stranici bigsnow.rs, ali i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

Нема коментара: