7. 1. 2012.

NME: Najgori nazivi albuma

Poljupci u guzu, čokoladne morske zvezde i bezdušni ljudi koji su prodali dušu… ovo su najgori nazivi albuma ikada
Izvor: Mondo

Muzički Internet portal NME objavio listu 50 najgorih naziva albuma ikada. Prenosimo vam najbolje od najgorih.
Poslednji album legendarnog "Bitlsa" Pola Makartnija se zove "Kisses on the bottom". Verovatno nije mislio na poljupce u zadnjicu, ali eto…
Na listi najgorih naziva albuma našlo se ostvarenje iz 2000. godine benda Limp Bizkit "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water" ili "Čokoladna morska zvezda i voda sa ukusom hotdoga". Oasis je iste godine objavio svetu da "stoji na ramenu divova"(Standing On The Shoulder Of Giants), pošto divovi imaju samo jedno rame, piše NME.

Bend Dwarves je 1990. godine "seks, drogu i rokenrol" zamenio sa "Blood Guts & Pussy", što nećemo prevoditi.

Na listi najgorih našlo se i filozofsko pitanje koje je 2007. godine postavio Public Enemy, a koje glasi "Kako prodati dušu bezdušnim ljudima koji su prodali svoju dušu" ili "How To Sell Your Soul To A Soulless People Who Sold Their Soul?".

Trebalo bi spomenuti još albume bendova Steps "Steptacular", Fishbone, "Give a Monkey a Brain Transplant and He'll Swear He's the Centre of the Universe" (Uradi majmunu transplantaciju mozga i pričaće da je centar sveta), ostvarenje Pita Taunsenda iz 1982. godine "Svi najbolji kauboji imaju oči kao Kinezi" (All The Best Cowboys Have Chinese Eyes), "Špageti incident" u koji su bili upleteni članovi "Gansa" i mnogi drugi.

Kompletnu listu možete pogledati OVDE.

Нема коментара: