20. 1. 2012.

Love Hunters: Objavljen DVD “Live in Novi Sad 2011”

Novosadski SKC pozvao je sve zainteresovane da u utorak 24. januara u "Fabrici" prisustvuju promociji DVD izdanja sastava Love Hunters

Početak promocije “Live in Novi Sad 2011”, kako glasi naslov ovog video izdanja, objavljenog pod etiketom Studentskog kulturnog centra Novi Sad, najavljen je za podne.
Ovom prilikom Milan Mumin, frontmen kultnog sastava, odsviraće i nekoliko akustičnih numera, a svi prisutni moći će da vide segmente DVD-a i pogledaju izložbu fotografija Aleksandra Kamasija.

- Kada se 2010. godine Protektor, originalni basista Love Hunters-a, vratio u bend odlučili smo da je vreme da se vrati i staro ime, kaže Mumin o povratku Love Huntersa i nastavlja: - Polovinom avgusta organizovali smo veliki povratnički koncert sa dva jubileja pride. Obzirom da je održan u sklopu obeležavanja stogodišnjice gradske plaže Štranda, nazvali smo ga "Love Hunters Reunion – 100 leta Štranda – 40 leta Mumina". Sve to je audio i video zabeležio i spakovao naš producent Komandant Adam, a u DVD formatu objavio Studentski kulturni centar Novi Sad.

Нема коментара: