3. 1. 2012.

Kylie Minogue: "Can't Get You Out Of My Head" - najpuštanija pesma decenije

Pesma koju je pevačica lansirala u setembru 2001. najčešće puštana pesma na radiju i živim izvođenjima u proteklih deset godina...

Pesma "Can't Get You Out Of My Head", koju je Kylie Minogue objavila 8. septembra 2001. i koja dolazi sa njenog albuma "Fever", proglašena je za "najpuštaniju", odnosno najčešće puštanu pesmu na radiju i živim izvođenjima u proteklih deset godina u Velkoj Britaniji. Nakon Kylie na vodećoj poziciji, na listi koju je objavila organizacija PRS For Music su visoko plasirani i Britney Spears sa singlom "Toxic" kao i Robbie Williams sa pesmom "Angels". U pet prvoplasiranih ulaze i Jamelia i "Superstar" i Liberty X sa pesmom "Just A Little".


Pesma koju je svojevremeno napisala autorka Cathy Dennis - "Can't Get You Out Of My Head" - pre nego što je prihvaćena od strane australijske pevačice i uvršćena na album "Fever", odbijena je od strane izvođača kao što su S Club 7 i Sophie Ellis-Bextor. Komentaršući ove rezultate, Guy Fletcher iz organizacija PRS For Music je za BBC News rekao: "Talent zaslužan za stvaranje ovih pet pesama uključuje legende kao što su Cathy Dennis i Guy Chambers, i time se naglašava važnost kvalitetnih autora i pesmopisaca u pravljenju jednog pop hita".

Нема коментара: