17. 1. 2012.

Free download: Loš Primjer - Malo sunca

Požeški punk/metal bend Loš Primjer je svoj aktualni album "Malo sunca" napravio svima dostupnim kao free download na ovom linku

Loš Primjer je nastao sredinom 1997. godine u Požegi pokušavajući svirati svoju verziju melodičnog punka. Ime benda nastalo je slučajno, nismo htjeli da predstavljamo loš primjer nekome ili za nešto jer mislimo da bi svaki čovjek trebao slušati samo sebe a ne druge. Ako koristiš svoju glavu nitko ne bi trebao utjecati na tvoj život. Glazba Lošeg Primjera spoj je različitih glazbenih pravaca koji variraju od melodičnog panka do brzih hard core dionica, pa sve do sporih i metaliziranih riffova. Takav je spoj teško definirati jednom rječju ali definitivno je da se izvor nalazi u bendovima koje slušamo ili smo slušali tokom svoje mladosti (Bad Religion, At The Gates, Bambix, Riblja Corba, ...)

Tokom svog postojanja bend je održao popriličan broj koncerata u većini gradova Hrvatske, pa čak i Slovenije i Austrije. Koncerti koje pamtimo su od onih najmanjih, garažnih i podrumskih svirki, pa sve do većih koncerata i festivala sa poznatim underground ili mainstream bendovima (AK-47, Deafness By Noise, Apatridi, Fight Back, Analena, Debeli Precjednik, Pasi, TBF, Hladno Pivo, Edo Maajka, Atheist Rap, Six Pack, Leftover Cracks,...)

Popis pesama:
1 - Pitanje
2 - Živ
3 - Pulse Of The Universe
4 - Iluzija
5 - Malo Sunca
6 - Prelijepo Je Sve
7 - Treća Dimenzija
8 - God Song
9 - Paštete
10 - Your Promissed Land
11 - E Ne
12 - Silence
13 - Burn The Pride

Нема коментара: