24. 12. 2011.

Vince Neil: Napuštam Motley Crue?

Frontman kaže da nije siguran da vidi svoju budućnost s legendarnim glam metalcima
 
Frontman Motley Crue-a Vince Neil dao je da naslutimo napuštanje benda sledeće godine. Metalci imaju već zakazane nastupe u Las Vegasu u Hard Rock hotelu u februaru 2012. godine, ali sudeći prema Neilu, ti bi nastupi mogli biti njegovi poslednji s bendom.
Neil, koji je napustio Motley Crue 1992., da bi se vratio u bend 1997. godine, rekao je za Las Vegas Sun: Sedim na svojoj jahti, razmišljam o budućnosti i nisam siguran da je vidim zajedno s Motley Crue-om nakon Las Vegasa. Sjajne stvari dolaze i usmeravaju me drugim putem.

Kasnije je dodao: - Razmišljam o drugoj polovini svoga života, razmišljam o budućnosti i ta budućnost možda neće uključivati Motley Crue nakon Las Vegasa. Preda mnom je toliko mogućnosti zbog kojih sam uistinu uzbuđen. Jednostavno ne želim kasnije u životu žaliti što ih nisam ostvario.

Neil je nedavno potvrdio da će bend u Hard Rock Hotelu ostvariti stvari o kojima su mogli samo sanjati, te da će nadići sve ludosti. Prethodnog meseca, pevač je priznao nasilničko ponašanje. Iako je bio prisiljen da plati 1000 dolara kazne, izbegao je daljnje suđenje za nasilje u porodici.

Нема коментара: