23. 12. 2011.

Slobodan Trkulja: Spreman božićni koncert

U Sava centru 4. januara biće održan umetnički performans „Muzika za decu“, a svaka kupljena ulaznica omogućiće da jedno dete iz doma za nezbrinutu decu besplatno prisustvuje koncertu
Izvor: Novosti

Posle serije uspešnih koncerata posvećenih bebama i deci, vrsni etno muzičar Slobodan Trkulja nastavlja druženje sa najmlađima. U okviru projekta „Deca pomažu deci“, Fondacija princeze Katarine u saradnji sa poznatim instrumentalistom, organizuje božićni umetnički performans „Muzika za decu“, koji će biti održan 4. januara u Sava centru, u 18 časova. Svaka kupljena ulaznica za ovaj događaj (300 i 500 dinara) omogućiće da jedno dete iz doma za nezbrinutu decu besplatno prisustvuje koncertu.
- Ukazana mi je velika čast da budem deo božićne humanitarne akcije princeze Katarine i zahvalan sam na prilici da deci bez roditeljskog staranja pomognemo da osete ljubav i toplinu božićnih praznika - rekao je Slobodan Trkulja.

Vrsni muzičar sviraće na mnogobrojnim instrumentima poput jermenskog duduka, klavira, klarineta, tambure, kavala i frule, ali i na dečjim igračkama, flašicama i čašama.

Нема коментара: