29. 12. 2011.

Sevdahbaby: Na MTV-u poklanjaju album "(Extrava)ganc novi FUNK"

Ima li boljeg načina da se oprostite od 2011. godine i da zakoračite u najluđu noć nego uz nove stare pesme koje ste obožavali cele godine?

Da bismo zaokružili uspešnu muzičku godinu koja uskoro ostaje za nama, MTV i SevdahBABY su pripremili najbolji poklon za sve verne posetioce MTV sajtova i ljubitelje dobre muzike. Od petka, 30. decembra ne propustite da preuzmete album SevdahBABY-ja specijalno namenjen posetiocima MTV sajta!
U pitanju je prošireno izdanje albuma "(Extrava)ganc novi FUNK!" koji je ovogodišnji kandidat za MTV Best Adria Act nagradu spakovao samo za MTV sa dodatnim pesmama.

Milan Stanković je junu 2010. godine u saradnji sa SevdahBABY LIVE kolektivom na sajtu galamagalama.com objavio prvi zvanični SevdahBABY album "Ganc novi FUNK!". Ovo izdanje je proizvod želje producenta Milana Stankovića a.k.a. SevdahBABY-a da se predstavi balkanskoj publici, ali i proizvod ogromne kreativne energije svih ljudi koji su na njemu učestvovali. Ovaj album je pre svega priča o zabavi, jednoj noći u Beogradu na jednoj tipičnoj gradskoj žurci.

Na (Extrava)ganc novi FUNK! albumu će se naći:
Najbolja pesma, ft. Anette & Djixx (VIDEO VERZIJA)
ZNOOOJJJ!!! (BEEGEE FANK), ft. Lou Benny (VIDEO VERZIJA)
Nemoj da staješ, ft. Lou Benny & Djixx
Ljubi me brzo, žurim, ft. Djixx (LIVE ACOUSTIC)
Najbolja pesma (LIVE ACOUSTIC)
Ljubi me brzo, žurim, ft. Djixx (Live @ MTV HITORAMA) 

Нема коментара: