8. 12. 2011.

Pekinška patka: Kreću na novogodišnju turneju

Pank grupa Pekinška patka pred kraj godine kreće na klupsku turneju po regionu, a završnica je planirana za 29. decembar na prednovogodišnjem koncertu u velikoj sali Doma omladine Beograda

Klupska turneja, će obuhvatiti koncerte u klubovima "DFK" u Banja Luci 15. decembra, zagrebačkom klubu "Boogaloo" 16. decembra, a slede 23. decembra "Zeleno zvono" u Zrenjaninu, 25. decembra sarajevska "Cinemas Sloga" i na kraju, posle Beograda, 30. decembra klub "Medium" u Osijeku.
Na koncertu u Domu omladine Pekinškoj Patki će predgrupe biti bend iz Bačkog Petrovca Lude Krawe i beogradski sastav Bolesna štenad, saopštio je Long Play.
Pekinška patka okupila se prošlog proleća da proslavi 30 godina kultnog singla "Bila je tako lijepa" koncertima u prepunoj bašti SKC-a u Beogradu i zagrebačkom Boogaloo, kao i festivalskim nastupima u Zrenjaninu, Skoplju i na "Koncertu godine" u Novom Sadu.

Bend je prošlog decembra obradovao publiku i CD i internet singlom "Un ano de amor", prvim diskografskim novitetom još od albuma "Strah od monotonije" (1981).


Ulaznice za beogradski koncert Patke mogu se kupiti nabaviti opo ceni od 1.000 dinara na blagajni Doma omladine, i preko mreža Card Service i Eventim.

Нема коментара: