21. 12. 2011.

Masimo Savić: U četvrtak sastanak u Sava centru

Tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu Masimo Savić će održati u četvrtak 22. decembra u Sava centru, gde će promovisati nedavno objavljeni CD "Dodirni me slučajno" sa koga se već izdvojio regionalni hit spot "Iz jednog pogleda" sa skoro 500.000 pregleda na portal Youtube

Vlasnik jednog od najmoćnijih i najprepoznatljivijih glasova regiona, dokazan u hitovima kao što su  "Sjaj u tami", "Stranac u noći" ili "Zar više nema nas", u Sava centru ovog puta izvešće i nekoliko pesama sa novog albuma, poput "Iz jednog pogleda", "Kruga u žitu" ili naslovne "Dodirni me slučajno", ali i najavljuje da će više svirati gitaru nego ranije.

- Dođite na koncert u Sava centru, mi jedva čekamo da dođemo kod vas da vam muziciramo, jer smo napravili novi album Dodirni me slučajno i repertoar je osvežen novim pesmama. Ne znam kada smo u bendu imali tako lepu atmosferu i hteli bi da to podelimo sa vama - poručuje Masimo.
Ulaznice još sasvim malo ima po cenama od 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara, i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i Doma omladine, kao i preko mreža Card Service i Eventim.

Нема коментара: