8. 12. 2011.

Majke: "Teške boje" u unplugged verziji

Goran Bare & Majke pripremili su novo iznenađenje: potencijalni hit godine, "Teške boje", nakon originalne rock verzije sada su objavljene i kao unplugged

Zahvaljujući izvrsnom singlu, istoimeni album je, takođe, dospeo na prvo mesto najprodavanijih domaćih albuma u Hrvatskoj. Dakle, povratnička groznica Bare & Majki zahvatila je sve stare, ali i nove fanove.
Nakon krcate zagrebačke Tvornice i rasprodata splitska dvorana Gripe, odlična je najava nove rock poslastice koju grupa priprema za 15. 12. u zagrebačkoj pivnici HopDevil, kada će izvesti i unplugged verzije pesama s novog albuma "Teške boje".

Možda ovo nije album koji bi bio tipičan Majke album, ali to mu je i prednost. Možda ovaj album i nije ono što bi fanovi Majki očekivali oslanjajući se na ona prva 3-4 albuma iz devedesetih, no to mu je i dobitak. Jer ovo nisu devedesete i ovo nije isto vreme. Bare i Majke nisu isti ljudi, a nismo bogme ni mi ostali. Zato je ovo sjajan album jer je pogodio žicu (svih) nas. Sada – najbolji je opis novog izdanja stare grupe.

Нема коментара: