06.12.2011.

Fit: Predstavljen trailer filma “Rock’n'roll je kriv za sve?”

Povratak grupe Fit osim nekoliko koncerata, objave živog albuma “Live uz Rijeku” i novog studijskog albuma nakon 22 godine pauze doneo je i dokumentarni film
Izvor: TMM

Film uvek aktuelnog naslova – “Rock’n'roll je kriv za sve?” je dokumentarac o riječkom sastavu Fit, a samo ime filma je zapravo naslov jedne od pesama sa uspešnog albuma ”Daj mi ruku” (PGP RTB, 1989.). Sa osvrtom na novi val, Ri-val i tadašnju scenu uopšteno, film donosi priču o velikoj popularnosti, generacijskoj nesreći, izbegličkom životu u Amsterdamu i sviranju na ulici, pa sve do povratka na scenu u 21. veku.Menadžment benda otkriva da se nakon Nove godine može očekivati i emitovanje filma na nekoliko televizija u regionu.

Treće diskografsko ostvarenje objavljeno nakon 22 godine pauze jednostavnog naziva “2011” možete preuzeti sa sajta grupe Fit www.fitrijeka.com. Album je od septembra meseca do sada preuzet preko 5000 puta, što je Davor Lukas prokomentarisao rečima: - Ostvarila se naša pretpostavka da će na taj način puno više slušatelja doći do naše muzike.


Uskoro se mogu očekivati datumi koncerata povodom objave novog albuma, a TMM saznaje da su predviđeni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Нема коментара: