22. 12. 2011.

Edo Maajka: To je "Panika"!

Nakon prošlogodišnjeg svojevrsnog best of albuma „Spomen ploča“, Edo Maajka ovih dana u Zagrebu završava svoj dugoočekivani novi album „Štrajk mozga“ i predstavlja novi singl „Panika“

Novi album Ede Maajke nazvan „Štrajk mozga“, izaći će pod etiketom Menarta u martu 2012. a za njega Edo ima samo reči hvale: - Na "Spomen ploči" imao sam samo tri nove stvari, dok su druge bile upakirane u nove aranžmane. Ovo je novi album, 13 super ultra mega hitova haha.. sve pjesme su nove i poseban je gušt raditi s novim pjesmama.

Slično mišljenje ima i o novom singlu: - "Panika" je posebna pjesma, dobri beatovi, dobar tekst. Mislim da će se svidjeti ljudima. To sam vam ja! Ja za 2011. godinu. Takođe naglašava kako koncerata neće biti sve do sredine aprila, kada planira da krene na koncerte po celom regionu.


Pesma „Panika“ žestokog je beata i provokativnog teksta, upravo onakva kako bismo poželeli da zvuči Edo Maajka u 2012. – socijalne je tematike i progovara o siromaštvu, korumpiranim političarima, krizi duha i morala, medijima i njihovoj odgovornosti te običnim ljudima, radnicima, na ivici egzistencije i životnog elana. Beat u pesmi potpisuje Billain, dok je za mastering zaslužan Miro Vidović iz zagrebačkog Morris studija.

„Panika“  neće dugo ostati samo na tekstu i beatovima jer je upravo ovih dana dobila i svoje video izdanje – izrazito efektan i žestok spot u režiji Filipa Filkovića Philtza.

Нема коментара: