16. 11. 2011.

VIDEO: Najbrutalniji padovi muzičkih zvezda

Ima nešto magično u nastupima uživo – svetla reflektora, ozvučenje, razgaljeni obožavaoci... Ali, ima nesrećnika koji su pali s pozornice i osramotili se. Magazin Maxim prisetio se nekoliko brutalnih padova...



Steven Tyler
Frontmen grupe Aerosmith na jednom je nastupu u Dakoti tokom izvođenja originalnog plesnog koraka pao u publiku, izazvao oduševljenje fanova, slomio rame i dobio odštetu. To se zove savršen pad rokera.


Beyonce
Pevačka diva Beyonce postala je još jedna žrtva vrtoglavo visokih potpetica. Naime, na jednom je nastupu pala s čak 12 centimetara visokih štikli.



Pink
Tokom jedne koreografije pevačica Pink izgubila je ravnotežu i pala s pozornice pravo u ruke obezbeđenja. Pad je izgledao jako bolno, a sudeći prema licu sirote Pink, čini se da je i bio.



Dizzee Rascal
Britanski reper Dizzee Rascal previše se zaneo u svoje repovanje, pa je pao preko zvučnika na pozornici. Jao...



Bono Vox
Frontmen grupe U2 još jednom je pokazao da je pravi profesionalac. Hodajući unatraške nije primetio da se približava kraju pozornice, pa je pao koliko je dug i širok. Ipak, vrlo brzo se snašao, legao je na pozornicu i nastavio da peva.



Scott Weiland
Američki pevač Scott Weiland doživeo je jedan od najbolnijih padova. Naime, pevač je pao s pozornice i nije se dizao dok mu nije stigla pomoć.



Steven Tyler (Toronto)
Na koncertu grupe Aerosmith u Torontu frontmen Steven Tyler postao je žrtva neslane šale kolege gitariste koji ga je gurnuo s pozornice.

Нема коментара: