2. 11. 2011.

Silvio Berlusconi: Italijanski premijer odložio objavljivanje novog albuma

Kašnjenje su navodno uzrokovali globalna finansijska kriza i njegovo 'bunga-bunga "suđenje

Kontroverzni italijanski premijer Silvio Berlusconi navodno je odložio objavljivanje svog novog albuma, "True Love", zbog financijskih problema koji su zadesili i njegovu zemlju i svog suđenja na kome je optužen da je plaćao za seks, navodno, s' maloletnom prostitutkom.

Album, njegov četvrti s gitaristom i bivšim parking radnikom Marianom Apicellom bio je spreman za puštanje na tržište u septembru. Međutim, datum je pomeren za 22. novembar, navodno jer je zauzet smanjivanjem italijanskog ogromnog javnog duga, kao i zbog svojih kancelarijskih "vrućih" nevolja, prenosi Guardian.



Berlusconi, koji je nekad pevao na brodskim krstarenjima, pevao je često i za niz njegovih kolega svetskih lidera, uključujući i Tony Blaira, Vladimira Putina i George W. Busha u svojoj famoznoj vili na Sardiniji - na istom mestu gde su se dešavale i njegove notorne "bunga-bunga" zabave.

Jedan od muzičara na albumu, Angelo Valsiglio, rekao je u intervjuu italijanskom muzičkom časopisu "Viva Verdi" da je album "vrlo elegantan i prefinjeno produciran s brazilskim šmekom".

Нема коментара: