02.11.2011.

Julian Lennon: Ostali Bitlsi ga zaobilaze

Hey Jude...
Sin muzičke legende Džona Lenona tvrdi da ga članovi legendarnih Bitlsa namerno izbegavaju i ignorišu
Izvor: Blic

Džulijan Lenon (48), sin pokojog Bitlsa i njegove prve supruge Sintije napao je Bitlse koji ga, navodno, namerno izbegavaju.
Naime, nisu ga zvali na veliki broj dešavanja uključujući i dve ceremoniej venčanja Pola Makartnija, u Londonu i Njujorku.
U teatralnom napadu izjavio je da neće dozvoliti da on i njegova majka Sintija (72) budu isbrisani iz istorije.
Ako ga članovi Bitlsa stvarno ignorišu svojim odgovorima dokazali su drugačije.
Jedan od njih je rekao da ga nisu zvali na događaje jer su mislili da je kod kuće u Italiji. Džulijan je bio u Njujorku na dan venčanja Pola Makartnija, ali to niko nije znao tako da nije čudo što je došlo do nesporazuma.Prošlog meseca Džulijan je priznao da je eksplozivnu narav nasledio od oca.
- Prepoznajem njega u sebi. Pre sam bio dosta agresivniji, ali i diskretniji u svojim raspoloženjima, rekao je Džulijan koji se konačno pomirio sa Joko Ono prošle godine.
- Bio sam veoma uznemiren zbog stvari koje je uradila u prošlosti, i način na koji je kontolisala imovinu mog oca. Sada je naš odnos mnogo bolji jer mislim da je shvatila kako treba da izgleda uspomena na mog oca, objasnio je Džulijan koji i dalje smatra da ga članovi Bitlsa namerno ignorišu.

Нема коментара: