7. 11. 2011.

Irena Blagojević: Da l´ si to ti (video)

Soul i jazz pevačica Irena Blagojević je snimila spot za pesmu "Dal’ si to ti" sa njenog albuma "Jutro bez ljubavi"

Irena Blagojević, veliki talenat naše jazz, pop i soul muzike, snimila je drugi spot za jednu od najlepših pesama sa albuma „Jutro bez ljubavi“ – bossanovu „Dal’ si to ti“ (muzika Lazar Avramović, tekst Dejan Ivanović, aranžman Ivan Aleksijević).

Autorski tim koji je uradio spot, sniman u beogradskom ART hotelu, čine Sale Ivančević, Bane Godić i Predrag Blagojević.



Tokom 2011. godine Irena Blagojević bila je vrlo aktivna: pred prepunom velikom dvoranom beogradskog Doma omladine u aprilu je održala prvi solistički koncert, koji je imao velikog odjeka u širokoj javnosti i medijima. Usledili su nastup na otvaranju Summertime Jazz Festivala u Velikoj dvorani Sava Centra, učešće na jazz festivalima u Bijelom Polju i Valjevu, koncert ispod Avalskog tornja... Pored koncerata, Irena redovno nastupa u jazz klubu Ptica, Belgrade Art hotelu, Mala Toskana wine baru...

Već početkom sledeće godine Irena će svoju publiku obradovati nekim novim pesmama, a u planu je i snimanje albuma na engleskom jeziku.

Нема коментара: