15. 11. 2011.

Frenk Kasio: Majkl Džekson od početka karijere uzimao lekove

Bivši lični savetnik Majkla Džeksona u svojoj najnovijoj knjizi otkriva da je poznata pop zvezda počela da koristi velike količine lekova protiv bolova i za smirenje još na početku svoje karijere, osamdesetih godina prošlog veka
Izvor: Tanjug

Džeksonov prijatelj iz detinjstva Frenk Kasio, koji je kasnije postao i njegov lični asistent, navodi u knjizi "Moj prijatelj Majkl: Obično prijateljstvo sa neobičnim čovekom", da je jedan od najvećih pop umetnika 1999. godine počeo da uzima lek "propofol", a "demerol" 1984. godine.
"Nakon što je dobio opekotine tokom snimanja spota za jedan sok 1984. godine, Majk je počeo da uzima 'demerol' protiv bolova i postepeno je svakodnevno koristio taj lek", navodi Kasio u knjizi koja će izaći iz štampe 15. novembra.
Kasio priznaje da je povremeno plaćao u kešu doktorima da izdaju recepte za Džeksonove lekove i da na njima nije pisalo ime poznatog pevača.

On u knjizi otkriva i da je Džekson na prvom od dva rođendanska koncerta 2001. godine bio drogiran lekovima i da sat vremena nije mogao da izađe iz svlačionice, zbog čega je koncert kasnio.

Majkl Džekson je preminuo 25. juna 2009. godine u Los Anđelesu od velike količine anestetika. Njegov lični doktor Konrad Marej je prošle nedelje proglašen krivim za ubistvo iz nehata, a kazna će mu biti izrečena 29. novembra.

Нема коментара: