28. 11. 2011.

Elvis Costello: Ne kupujte moj album jer je preskup

Čuveni muzičar Elvis Kostelo uputio je apel svojim fanovima da ne kupuju njegovo limitirano CD/DVD/vinil lajv boks-set izdanje “Elvis Costello & The Imposters - Return Of The Spectacular Spinning Songbook!!!”
Izvor: Blic

Ovaj kultni britanski kantautor istakao je da je ovo izdanje preterano skupo jer je trenutna cena po kojoj može da se naruči na internetu 202.64 dolara.
- Boks-set bi trebao da košta manje od 150 američkih dolara jer se u njemu nalazi još nekoliko drugih iznenađenja. Iskreno govoreći, muzika je mnogo bolja.

Ako biste u celoj ovoj dobro smišljenoj podvali želeli da čujete i pogledate svaki od priloženih materijala posebno, tada ih kao takve nabavite po mnogo pristupačnijoj ceni posle Nove godine - poručio je Elvis Kostelo te je dao savet onima koji ipak žele da kupe dobar poklon.
- Kada u ovo praznično vreme poklanjanja već kupujete nešto posebno za vaše voljene, onda bih vam od srca preporučio “Ambassador Of Jazz”, simpatičnu malu repliku kofera oblepljenog putnim nalepnicama, s ugraviranim imenom “Satchmo” u kome se nalazi deset remasterizovanih albuma jednog od najdivnijih i najomiljenijih revolucionara ikada - Luisa Armstronga - istakao je Kostelo.

Inače, njegov boks-set pojaviće se u prodaji 6. decembra u tiražu od 1.500 primeraka.

Нема коментара: