20. 11. 2011.

Brian May: Gaga talentovana za Queen

Brian May, gitarista legendarnog sastava Queen nedavno je ponovo hvalio pevačicu Lady Gagu, podgrejavši ranije glasine da će ona zauzeti upražnjeno mesto pevača u njegovom bendu
Izvor: B92

- Imao sam sreću da radim sa njom. Ona je fantastična, veoma inspirativna. Takođe je veoma ’ljudska’ osoba ispod svih tih slojeva . Volim je, odlična je. Ličnost koju je izgradila očigledno je delotvorna, kazao je May za „Bang Showbiz“.

On je takođe priznao da je veliki fan britanskog takmičenja „The X Factor“, pa je bio oduševljen kada je jedna od prethodnih emisija bila organizovana pod temom „Lady Gaga versus Queen“. - Ranije to nisam gledao, ali sam se sada navukao, veoma je interesantno. Tamo se takmiči nekoliko veoma interesantnih pevača.

Gitarista je tokom oktobra izjavio da sa ostalim članovima benda traga za pevačem koji će zauzeti kultno mesto koje je utemeljio Freddie Mercury. - Često razgovaramo o turneji, ali najveći problem nam predstavlja to što nemamo pevača. Dobijamo mnogo ponuda od drugih ljudi. Ja sam radio sa Lady Gagom, ona je veoma kreativna i jedna je od osoba sa kojima smo razgovarali o poziciji pevača, izjavio je May tom prilikom.

Нема коментара: