28.10.2011.

Nadeah Miranda (Nouvelle Vague): U Beogradu 4. novembra!

U okviru evropske turneje, nakon koncerata u Francuskoji, pevačica čuvenog sastava Nouvelle Vague - Nadeah Miranda posetiće Beograd sa svojim bendom

Nastup je zakazan u klubu Ilegala (prostor bivše Industrije na platou kod filozofskog fakulteta) na kome će promovisati svoj prvi solo album koji je izašao krajem septembra 2011.
Nakon veoma uspešnih koncerata Nouvelle Vague u Beogradu krajem 2009.godine, kada je prostor bivšeg bioskopa Odeon rasprodat dva dana za redom, tada još uvek novi  član benda, pevačica Nadeah Miranda, bila je definitivno najveći utisak koncerta, kada je svojom harizmatičnom pojavom i zavodljivim nastupom beogradsku publiku ostavila bez daha.Nadeah je kao i Zaz počela svoju muzičku karijeru uličnim nastupima u Parizu i Londonu gde osniva svoj prvi bend LoveGods sa kojim nastupa kao predgrupa  Nik Kejvu i Franc Ferdinandu. Posle ovog uspeha i izlaska iz anonimnosti uličnog svirača, Nadeah se vraća u Pariz i počinje saradnju sa Nouvelle Vague koji joj donosi svetsku slavu.

Nakon velikih uspeha sa Nouvelle Vague, Nadeah se odlučuje na najveći izazov do sad, pokretanje sopstvenog projekta.
Njen solo album koji donosi mešavinu fracuskog folka, psihodelije i autobiografskih tekstova poput "Pinot Noir & Poetry for Breakfast", biće još jedno novo iskustvo za beogradsku publiku…

Koncert će biti održan u petak 4. novembra u klubu Ilegala, cena karte je 500rsd i može se kupiti u pretprodaji u knjižari Plato.

Нема коментара: