28.10.2011.

Ola Horhe: Promocija vinilnog izdanja albuma u KC "Gradu"

Nakon izlaska albuma u digitalnoj formi za etiketu Exit Label, prvi album grupe Ola Horhe, istoimenog naziva, od sada će biti dostupan i u fizičkom izdanju - na vinilu. Grupa će ovo ozdanje predstaviti u subotu, 29. oktobra, u Kulturnom centru "Grad"

Album je sniman u beogradskom studiju Digimedija a producent je Boris Mladenović. U formi vinila, album izlazi za izdavačku kuću Odličan Hrčak iz Beograda.
Pored vinila, Ola Horhe predstavljaju i svoj treći singl sa debitantskog albuma za numeru “Hotel Moscow”.... Spot je uradio Dragan Đokić ispred Studija Baranda iz Splita.

Na promotivnom koncert u KC Gradu, Ola Horhe će nastupiti u proširenom sastavu jer se grupi pridružuje pijanistkinja Sonja Lončar sa još dva sintisajzera.
Promotivne cene vinila na koncertu, pesme sa prvog albuma i nove pesme su deo onoga što očekuje posetioce u subotu 29. Oktobra sa početkom u 23 h u KC Gradu, Braće Krsmanović 4.
Cena karte 350 din do ponoći, posle ponoći 450 din

Ola Horhe je elektro-akustički sastav iz Beograda nastao krajem 2007 godine.
Već prvi njihov nastup proglašen je koncertom godine od strane publike web magazine Popboks, a sledeće godine, kritičari istog magazina proglašavaju ih najboljim novim bendom.
Do sada su održali više uspešnih koncerata u celom regionu kao i na festivalima Mikser, BELEF, Filmski festival Palic, Refract, EXIT, Magdalena, Dis-Patch, NU YU, itd.

U narednom periodu očekuju ih koncerti u Makedoniji, Sloveniji i Austriji.

Нема коментара: