24. 1. 2011.

S.A.R.S.: Novi album preuzet 21,478 puta

Za nepunih mesec dana od kako je novi album 'Perspektiva' beogradskog benda S.A.R.S. postavljen na sajtove regionalnog MTV-ja odakle može besplatno da se preuzme, album je dostigao 'tiraž' od fantastičnih 21,478 downloada!

-Broj od preko 20,000 preuzimanja albuma 'Perspektiva' za nepunih mesec dana je zaista veliki uspeh za nas i veoma jasna poruka da imamo podršku ogromnog broja ljudi u regionu. Ne sumnjam da će se trend preuzimanja nastaviti sličnim, ako ne i istim, tempom i voleo bih da za mesec-dva stignemo možda čak i do cifre od 50 hiljada preuzimanja. Još jednom, hvala svima na podršci!, izjavio je pevač benda Žarko Kovačević.

Da podsetimo, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da svojim fanovima poklone novi album benda S.A.R.S. pod nazivom Perspektiva koji mogu besplatno da preuzimu na svim MTV-jevim sajtovima u regionu. Ujedno ovo je bilo prvo album izdanje koje je MTV objavio na svom sajtu koje je dostupno za free download. Na osam novih pesama, koliko Perspektiva sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky). I na albumu Perspektiva možete da očekujete tekstove koji obiluju socijalno angažovanim temama uz neizbežno „šaranje“ kroz razne muzičke žanrove. Posetite MTV.RS i preuzmite svoju besplatnu kopiju albuma Perspekitva sastava S.A.R.S.

Нема коментара: