24. 1. 2011.

Ejmi Vajhnaus: Jun u Beogradu?

Britanska pevačica nastupiće ovog leta u Beogradu, piše domaća štampa koja saznaje da koncertna agencija "Avalon" privodi kraju pregovore sa menadžmentom Ejmi Vajhnaus (27), koja se nedavno vratila živim nastupima nakon poduže pauze

Beograd će biti jedini grad u regionu koji će višestruka dobitnica Gremija posetiti, tako da se očekuje veliko interesovanje za njen koncert.
Ejmi u Beograd dolazi u junu, a lokacija nastupa još uvek nije ugovorena, kao ni tačan datum.
Pevačica trenutno snima svoj treći studijski album, a svetsku slavu stekla je drugim po redu, "Back to black" iz 2006. godine.

Ejmi Vajnhaus i Cee Lo snimili duet
Problematična pevačica konačno završava novi album na kojem će se naći i duet koji je snimila sa članom sastava Gnarls Barkley.
Ejmi i Cee Lo su snimili duet u studiju u kući pevačice na ostrvu Santa Lucia, a pesmu koja će se naći na pevačicinom trećem studijskom albumu koji bi trebalo da bude objavljen na proleće, producirao je Salam Remi.
Pevačica je poslednji album "Back to Black" izdala 2006, a Cee Lo trenutno promoviše album "Lady Killer" i planira da snimi još jedan duet i to sa glumicom Gvinet Paltrou.
Domaći mediji su pisali da će Ejmi u okviru promotivne turneje novog albuma, koja bi trebalo da počene na proleće posetiti i Beograd.

Нема коментара: