2. 11. 2010.

Take That: Za jedan dan milion karata

Bend kaže da su "ostali bez teksta" posle rekordne prodaje karata za predstojeću svetsku turneju

Iako je britanska grupa, od odlaska Robija Vilijamsa iz benda snimala albume i pravila koncerte, njegov povratak je izazvao pravu euforiju, a odmah po puštanju karata za predstojeću svetsku turneju sajt grupe je nekoliko puta bio nedostupan zbog prevelike posete.
Karte su puštene u prodaju u petak, 29. oktobra u devet časova, ali su se agenti zaduženi za prodaju "borili" do kraja dana sa nezapamćenom potražnjom, sajtovi su "pucali" a pred blagajnama su bile kolone fanova koji su čekali da kupe ulaznice.

- Ostali smo bez teksta i zaista smo potpuno i istinski šokirani. Prodati milion karata za jedan dan je nešto što još uvek teško možemo da shvatimo i čini nam se da ćemo biti u šoku još par dana! Želimo da se zahvalimo svim fanovima koji su u prvom danu kupili karte, i radujemo se što ćemo ih sve videti sledeće godine, navedeno je u zvaničnom saopštenju grupe.
Bend je nedavno izdao najavni singl za novi album "Progress" koji tek treba da se pojavi u prodaji, a juče su dodali još datuma za turneju koja počinje 30. maja u Sanderlendu. Za sada Beograd nije na listi...

Britanski mediji pišu da je ovakvo interesovanje za ulaznice vladalo je jedino za koncerte Majkla Džeksona u londonskoj "O2" areni.

Нема коментара: