15. 10. 2010.

Guns N Roses: Axl i Duff zasvirali zajedno!

Axl Rose je ipak, nakon cele decenije, uspeo da snimi novi album sa svojom novom inačicom Guns N' Rosesa, a trenutna turneja dala je ljudima puno materijala za nagađanja o mogućem okupljanju originalne postave

Iako dugi niz godina vlada hladan odnos Axla s ostalim članovima (koji su se okupili u Velvet Revolver) iz legendarnog perioda, čini se da vreme ipak polako leči sve rane (kako je rekao bubnjar Steven Adler) - basista Duff McKagan pridružio se Axlu na pozornici Arene O2 u Londonu (13. oktobra), kako bi odsvirali nekoliko legendarnih stvari ("You Could Be Mine" i "Konckin' On Heavens Door").
Bila je to njihova prva saradnja nakon punih 17 godina, a tokom zadnjih nekoliko godina Axl je i najavljivao da bi eventualno mogao da sarađuje s gitaristom Izzy Stradlinom, te eventualno s Duffom.

Za sve koji se nadaju da će videti originalnu postavu zajedno, ipak treba upozoriti na teške Axlove reči kojima jasno objašnjava da više nikad neće deliti istu pozornicu sa Slashom - Jedan od nas će sigurno umreti pre reuniona. Koliko god bilo tužno i ružno, tako stvari stoje.


Нема коментара: