12. 10. 2010.

Duffy: Stiže nova poslastica

Spot sa drugog albuma velške pevačice Duffy za sing "Well, Well, Well" imaće premijeru na MTV-u u četvrtak 14. oktobra u 12 časova. MTV i Universal Music nastavljaju tradiciju premijernog prikazivanja spotova najvećih svetskih zvezda na kanalu regionalnog MTV-ja

Ovog četvrtka, 14. oktobra, u 12 časova gledaoci će biti u prilici da pogledaju TV premijeru novog spota talentovane pevačice i kantautorke Duffy za pesmu "Well, Well, Well". Spot je snimljen na dve lokacije u Londonu i Njujorku, a za neponovljivu ritam sekciju na numeri zadužen je poznati hip-hop sastav The Roots.



Novi singl "Well, Well, Well" će se zvanično naći u prodaji 21. novembra. Ovo je prva numera sa novog albuma "Endlessly", na čijem je stvaranju Duffy uživala nesebičnu pomoć legendarnog Alberta Hammonda, koji je producirao većinu pesama na albumu. Novina u odnosu na album prvenac, "Rockferry", ogleda se u tome što je "Endlessly" izdanje koje će zvučati za nijansu razigranije, ali uz prisustvo nekolicine singlova koji oslikavaju ono što je Duffy u suštini – filozofski nastrojena muzička duša.
Na album "Endlessly" se čekalo skoro tri godine jer ova velška pevačica nije bila sigurna da li želi da snimi drugi album. „Ne zbog toga što nisam bila sigurna hoću li moći to da izvedem“, kaže Duffy, „već iz razloga što nisam bila sigurna šta je moj posao na sceni. Postala sam popularna i dobijala sve što poželim. To nije zdravo. Ubrzo sam ipak postala svesna svoje pozicije – nisam model, već pevačica. Na meni je da pevam. Tako da sam odlučila da nastavim sa tim i album je jednostavno – nastao.“

Izdanje "Endlessly" pojaviće se u prodaji 29. novembra. Prethodni album "Rockferry" prodat je u 6,5 miliona primeraka širom sveta i poneo je titulu najprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji u 2008. Takođe, u pitanju je jedan od najtiražnijih debitantskih albuma muzičke kuće "Universal", ikada. Četvrtak, 14. oktobar u 12 časova! Premijera spota za novu numeru „Well, Well, Well“ u izvođenju šarmantne Duffy. Samo na vašem MTV-ju.

Нема коментара: