25. 10. 2010.

Bon Jovi: U Beogradu i Zagrebu?

Bon Jovi bi sledeće godine na leto mogli da nastupe u Zagrebu i Beogradu. Ovo je još uvek ne potvrđena informacija a atmosferu je podgrejala činjenica da je koncertna agencija Lupa promotion najavila konferenciju za štampu u sredu na "kojoj ćemo najaviti gostovanje jednog od najvećih globalnih rock ikona sa više od 30 godina staža na glazbenoj sceni i do sada prodanih preko 120 milijuna albuma"

U saopštenju se navodi da će ovaj izvođač nastupiti na Maksimiru početkom leta. U saopštenju Lupa promotion je iskoristila izraz 'globalnih rock ikona', što je ime nagrade koju im je MTV upravo dodelio bendu Bon Jovi. Američke rok legende proglašene su dobitnicima MTV EMA Global Icons nagrade koja će im biti dodeljena 7. novembra na MTV European Music Awards dodeli. Ova nagrada koju je MTV upravo osnovao i koju će prvi put dodeliti u Madridu, samo je još jedan od dokaza izuzetnog značaja ovog stadionskoh benda u istoriji rok muzike.

Njihov vrhunski muzički opus i nebrojani hitovi, objedinjeni su na novom izdanju koje za Island Records izlazi 29. oktobra - Bon Jovi “Greatest Hits – The Ultimate Collection”.Pored večnih hitova, na ovom izdanju naći će se i nekoliko novih numera među kojima i aktuelni singl What Do You Got?

Нема коментара: